• Ruime voorraad
  • Gratis verzending vanaf €175,-(*)
  • Gratis afhalen op één van onze locaties
  • Verzending in Nederland en België
  • Gratis retourneren

Een beschadigd pakketje binnen krijgen is nooit leuk. Tegenwoordig zijn er veel manieren om dit tegen te gaan. Eén daarvan is het beter opvullen van het pakketje. Zo voorkom je tenminste dat het product in de verpakking geen beschadiging oploopt. Een populaire en goedkope manier voor het opvullen van jouw pakketje is door gebruik te maken van Flopak opvulchips. Hier lees je alles wat jij moet weten over deze opvulchips, ook wel schuimkorrels of opvulkorrels genoemd. 

Wat is Flopak opvulchips?

Met de Flopak opvulchips vul jij jouw pakketten eenvoudig op. De opvulchips zijn 8-vormige flexibele schuimpjes die voor 99,6% uit lucht bestaan. De lege ruimtes in een verpakking kunnen gevuld worden met deze chips zodat de inhoud niet vrij kan bewegen en zo beschermd wordt tijdens het transport. De schuimpjes vormen zich naar het product en werken tevens als schokdemper. Zo voorkom je dat er schade aan de goederen ontstaat.

 

Waar is opvulchips van gemaakt?

De Flopak opvulchips zijn gemaakt van 100% gerecycled polystyreenschuim en bestaan voor 99,6% uit lucht. Door de grote hoeveelheid lucht is de chips erg licht van gewicht, zo bespaar je ook nog eens op je verzendkosten. De antistatische behandeling zorgt ervoor dat de chips niet aan je producten en/of kleding blijft plakken. Ideaal voor de ontvanger van het pakket!

De opvulchips worden geleverd in zakken van 500 liter* en zijn volledig herbruikbaar. Het product is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: Flopak standaard, Flopak Green en Flopak Bio.

*Excl. Flopak bio

 

Flopak Green – biologisch afbreekbare opvulchips

Ga voor groen met de Flopak Green. Deze eco-friendly oplossing hecht erg veel waarde aan het milieu en is gemaakt van 100% gerecycled polystyreen materiaal. De chips zijn volledig biologisch afbreekbaar binnen 9 tot 60 maanden, mocht het onverhoopt in het milieu belanden. De micro-organismen in water, aarde en vuilnisbelten breken het materiaal namelijk af. Ook is de chips geurloos, stofvrij en antistatisch behandeld.

De Flopak Bio is groen gekleurd en wordt geleverd in zakken van 500 liter per stuk.

Flopak green

 

Flopak Bio

Flopak Bio is de uiterste milieuvriendelijke oplossing binnen de opvulchips. De bio-uitvoering is vervaardigd uit water en natuurlijk zetmeel. Door deze samenstelling van natuurlijke producten is de chips binnen 14 dagen volledig biologisch afbreekbaar. Tevens is de Flopak Bio niet schadelijk voor mens of dier, zelfs niet wanneer het materiaal per ongeluk ingeslikt wordt.

Het product kan worden hergebruikt, maar je mag het ook afvoeren bij het bioafval. Nog een voordeel: het mag zelfs afgevoerd worden via het afvalwater. De schuimpje lossen super snel op bij contact met water, zonder belasting of schade voor het milieu.

De Flopak Bio is groen gekleurd en wordt geleverd in zakken van 400 liter per stuk.

 

Ga voor snelheid!

Vind jij het belangrijk om (extra) snel pakketjes in te pakken? Kies dan voor een handige afvultrechter! Deze trechter met ophangsysteem vult binnen enkele seconden jouw pakketjes volledig! Je bespaart zo dus enorm veel tijd in handelingen, zeker wanneer je veel pakketten in moet pakken. De zak met een inhoud van 500 liter wordt met de opening naar beneden opgehangen. Met slechts één handeling is je doos helemaal opgevuld. Ideaal!

 

Flopak opvulchips kopen bij Verpakkingenonline.nl

Ben jij enthousiast geworden over de verschillende soorten opvulchps die wij bieden? Wij helpen je graag verder! Verpakkingenonline.nl levert vele verschillende soorten en maten verpakkingen. Neem contact met ons op en dan zullen we de mogelijkheden bespreken. Weet je niet precies wat je wilt, heb je vragen of advies nodig? Neem dan ook even contact met ons op. Liever direct contact met één van onze medewerkers? Bel naar +31 (0)85-0765353 en dan helpen wij jou graag verder!

Artikel toegevoegd aan winkelwagen