Verzenden & Retourneren

Verzending

Wij verzenden onze pakketten via onze vertrouwde pakketdienst. Onze pakketdienst biedt jouw pakketjes aan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Heb je speciale openingstijden? Dan kan je dit aangeven bij notities tijdens het afronden van de order. Wij zullen ons best doen het levermoment daarop af te stemmen.

 

Verzendkosten Nederland (€7,50)

Voor het verzenden van orders binnen Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden) rekenen wij €7,50 voor orders onder €175,- (exclusief BTW). Bestellingen met een orderwaarde van €175 (ex BTW) of meer, leveren wij gratis.

 

Verzendkosten België (€12,50)

Voor het verzenden van orders naar België rekenen wij €12,50 transportkosten.

Afhalen van orders (Gratis)

Voor het afhalen van orders worden er geen (verzend)kosten in rekening gebracht. Het afhalen van orders is mogelijk op werkdagen van 08.30 uur – 17.00 uur op onze locatie in Veghel, Noord-Brabant. Heb je gekozen voor het afhalen van de order? Dan sturen wij een e-mail zodra de bestelling klaarligt.

 

Track and Trace

Op dit moment kunnen wij geen Track and Trace codes verschaffen. Er wordt hard gewerkt om dit in de toekomst mogelijk te maken. Hoe weet ik dan wanneer mijn pakket onderweg is? Zodra jouw pakket hier de deur uit gaat ontvang je een e-mail met de boodschap dat de order vertrokken is. Hierna duurt het gemiddeld 1 werkdag voordat het pakket bij jou bezorgd wordt.

 

 

Retourneren

Ben je niet tevreden of heb je een product ontvangen dat niet naar behoren werkt? Bij verpakkingenonline.nl is retourneren gratis.

Hoe werkt het? Stuur binnen 30 dagen na ontvangst een mailtje naar info@verpakkingenonline.nl met daarin het ordernummer en het artikel dat je wil retourneren. Wij zorgen dat het pakket, in samenspraak met jou, retour gehaald wordt. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee je in eerste instantie betaald hebt.