• Ruime voorraad
  • Gratis verzending vanaf €175,-(*)
  • Gratis afhalen op één van onze locaties
  • Verzending in Nederland en België
  • Gratis retourneren

Verzenden & Retourneren

Vind hier alle informatie over het verzenden & retourneren van jouw bestelling.

 

Verzending

Wij verzenden onze pakketten via onze vertrouwde pakketdienst DHL. Onze pakketdienst biedt jouw pakketjes aan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Heb je speciale openingstijden? Geef dit dan aan tijdens het afronden van de order. Wij zullen ons best doen het levermoment daarop af te stemmen.

 

Verzendkosten Nederland (€9,50)

Voor het verzenden van orders binnen Nederland (m.u.v. van de Waddeneilanden) rekenen wij €9,50 (ex BTW) voor orders onder €175,- (ex BTW). Bestellingen met een orderwaarde van €175,- (ex BTW) of meer, leveren wij gratis.

 

Verzendkosten België (€13,50)

Voor het verzenden van orders naar België rekenen wij €13,50 transportkosten.

 

Afhalen van orders (Gratis)

Voor het afhalen van orders worden er geen kosten in rekening gebracht. Het afhalen van orders is mogelijk op werkdagen van 08.30 uur – 17.00 uur op onze locatie in Veghel, Eisenhowerweg 21, Noord-Brabant. Heb je gekozen voor het afhalen van de order? Dan sturen wij een e-mail zodra de bestelling klaarligt.

 

Track and Trace DHL

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een mailtje met daarin alle informatie over jouw order. Wanneer wij de order verzonden hebben ontvang je een Track and Trace van DHL. Zo kun jij jouw pakketje ten allen tijde volgen en controleren hoe laat het bezorgd wordt!

 

Retourneren (gratis)

Ben je niet tevreden of heb je een product ontvangen dat niet naar behoren werkt? Bij verpakkingenonline.nl is retourneren geheel gratis.

Hoe werkt het? Stuur binnen 30 dagen na ontvangst een mailtje naar info@verpakkingenonline.nl met daarin het ordernummer en het artikel dat je wil retourneren. Wij zorgen dat het pakket, in samenspraak met jou, retour gehaald wordt. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen wordt het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee je in eerste instantie betaald hebt.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen