• Ruime voorraad
  • Gratis verzending vanaf €175,-(*)
  • Gratis afhalen op één van onze locaties
  • Verzending in Nederland en België
  • Gratis retourneren

Het is bijna december… en dat betekent dat de feestdagen steeds dichterbij komen. Voor de meeste ondernemers betekent dat: een kerstpakket geven aan je werknemers. Elk jaar weer, en wat is het soms lastig. Je wilt graag een kerstpakket samenstellen die aansluit op de wensen van je personeel. Door middel van het geven van verschillende tips helpen wij jou een handje met het samenstellen van een kerstpakket!

Geef iets waar je personeel écht blij van wordt

Geef jij ieder jaar hetzelfde kerstgeschenk aan je personeel? Dat is natuurlijk mogelijk, maar het is toch echt leuker om ieder jaar een nieuwe verrassing te krijgen. Kijk naar de hobby’s en interesses van je personeel en baseer daarop wat je in je kerstpakket wilt. Zijn er bijvoorbeeld veel bierliefhebbers? Voeg dan een paar flesjes speciaal bier toe aan het pakket. Wanneer je je personeel alle vrijheid wilt geven kun je ook denken aan een cadeaubon. Zo kunnen zij zelf uitkiezen wat ze voor product willen of eventueel een uitstapje. Je voorkomt teleurstelling én geef je je team alle vrijheid!

Voeg iets persoonlijks toe aan jouw kerstpakket

Wanneer je iets persoonlijks toevoegt aan je kerstpakket laat je zien dat je je medewerkers écht waardeert. Dit kan al door een persoonlijk kaartje toe te voegen. Dit is een simpele, maar toch leuke manier. Het kost misschien iets meer tijd om voor iedereen een kaartje te schrijven, maar dat wordt zeker gewaardeerd. Je kunt er ook voor kiezen om een uniek item te laten bedrukken met de namen van je team. Een koffiebeker of bidon met je eigen naam kan iedereen wel gebruiken, toch?

Ga voor kwaliteit

Veel organisaties willen vaak zoveel mogelijk producten in een kerstpakket stoppen tegen een zo laag mogelijke prijs. Je kunt beter kiezen voor een paar kwaliteit producten in plaats van producten die het eigenlijk nét niet zijn. De kans is namelijk aanwezig dat zulke artikelen dan toch alleen maar in de prullenbak belanden, en dit wil je liever niet. Daarnaast is het krijgen van artikelen waar je écht iets aan hebt veel meer waard.

Bezorg een leuke ervaring

Creëer een uniek verrassingsgevoel door te investeren in een té gekke verpakking. Zo zorg je ervoor dat het uitpakken van het pakketje een feestje wordt. Ook zorgt het toevoegen van opvulchips voor een luxe, unieke uitstraling. Wil je een keer écht origineel zijn? Voeg dan iets toe aan de binnenflap van je kerstpakket (als het pakket geopend wordt). Denk aan een kerstkaart/foto, een bedrijfstekening of een slinger die naar boven komt als het pakketje geopend wordt.

Geschenkverpakkingen kopen bij Verpakkingenonline.nl

Wij helpen je graag verder! Verpakkingenonline.nl levert verschillende soorten en maten geschenkverpakkingen. Neem contact met ons op en dan zullen we de mogelijkheden bespreken. Weet je niet precies wat je wilt, heb je vragen of advies nodig? Neem dan ook even contact met ons op. Liever direct contact met één van onze medewerkers? Bel naar +31 (0)85-0765353 en dan helpen wij jou graag verder!

witte kerstpakketdoos met tekstblauwe kerstpakket doos met tekst

Artikel toegevoegd aan winkelwagen