• Ruime voorraad
 • Gratis verzending vanaf €175,-(*)
 • Gratis afhalen op één van onze locaties
 • Verzending in Nederland en België
 • Gratis retourneren

Stazakken, ook pouches en doypacks genoemd, zijn ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld sauzen, koffie, thee, poeders, pillen, maar ook hobbyspullen zoals kralen of spijkers. Verpakkingenonline.nl beschikt over een groot assortiment van verschillende soorten, maten en kleuren stazakken. Bij het kiezen van de juiste stazak is het belangrijk om te kijken naar het materiaal dat je nodig hebt, de kleuren, modellen en uitvoeringen. Op deze pagina vind je alle soorten stazakken die we hebben.

Het personaliseren van je stazak is altijd een goed idee! Met een gepersonaliseerde stazak maak jij jouw product erg uniek en zien je klanten direct dat het om jouw bedrijfje gaat. Er zijn verschillende manieren voor het personaliseren van je stazak. Lees de verschillende mogelijkheden hier.

 

 

Laat je stazak bedrukken

Een bedrukte stazak is altijd een goed idee! Met een bedrukte stazak personaliseer jij je product precies zoals jij het wilt. Alles is mogelijk, of je nu alleen jouw logo wil drukken of kiest voor een all-over bedrukking, alles is geheel aan te passen naar jouw smaak en wensen. Kies als eerste wat voor soort stazak voor jou ideaal is om te laten bedrukken. In ons assortiment zijn de verschillende soorten stazakken te zien die bedrukt kunnen worden. Kies de juiste soort en maak een gepersonaliseerde, bedrukte stazak!

 

Kleuren & afwerking

Na het kiezen van het soort stazak moet er gekeken worden naar de kleuren die je op de stazak wilt en de afwerking van de stazak. Wil je een glanzende, matte of soft touch afwerking? Heb je liever zachte pastel kleuren of felle kleuren? Deze punten moeten allemaal nagelopen worden. Wij geven je graag gratis advies! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct naar +31 (0)85-0765353. Onze verpakkingsadviseurs denken graag met je mee!

 

Voor- en nadelen bedrukte stazakken

Bedrukte stazakken kennen verschillende voor- en nadelen. Lees deze verschillende voor- en nadelen hieronder.

 

Voordelen
 • Je kunt de stazak laten maken en bedrukken precies zoals jij het wilt. Je maakt zelf een keuze over het materiaal van de stazak, de bedrukking en kleuren op de stazak, etc. Door de zelf ontworpen stazak van je ook nog eens op tussen je concurrenten!
 • Alle verschillende formaten stazakken kunnen gekozen worden. Wil jij een stazak van 30,6 x 20,2 cm? Geen probleem, het maakt niet uit welk formaat je nodig hebt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of je stazak te klein, groot, lang of kort is.
 • Het kost relatief weinig tijd om een stazak te laten bedrukken. Het maken van een schets van de bedrukking en het kiezen van het juiste formaat stazak zijn de enige dingen die tijd kosten. Verder zorgen wij ervoor dat de stazak bedrukt en geleverd wordt.
 • een stazak bedrukken kan al vanaf 2.000 stuks en het geeft jouw bedrijf een unieke uitstraling!

 

Nadelen
 • De prijs van een bedrukte stazak hangt af van een aantal factoren: wat wil je bedrukken op de stazak? Wat is het formaat van de stazak? Wil je een all-over bedrukking? Noem maar op. Je kunt het zelf zo duur of goedkoop maken als dat je wilt.
 • Een wat simpeler design stazak bedrukken kan al vanaf 2.000 stuks. Wanneer je een een uitgebreider ontwerp wil kom je op een aantal van minimaal 10.000 stuks uit. Hierbij kunnen echter wel meer specificaties worden toegevoegd.

 

 

Pimp je stazak zelf

Je kunt ook zelf aan de slag gaan met het personaliseren van jouw stazak. Koop zelf het formaat en soort stazak dat je nodig hebt en ga de zak pimpen! Je bespaart ook nog eens enorm veel kosten door zelf je stazak te pimpen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen.

 

Verschillende mogelijkheden

Hieronder worden verschillende manieren beschreven hoe jij jouw stazak zelf eenvoudig kan pimpen:

 • Plak een sticker of etiket op je stazak met bijvoorbeeld jouw eigen bedrijfslogo of slogan. Je klanten zien direct op een leuke en unieke manier van wie de zak afkomstig is. TIP: Plak een sticker met een QR-code op je stazak. Dit is een unieke manier waarop klanten snel op jouw webshop of website terecht komen.
 • Plaats een unieke stempel op je stazak. Tegenwoordig zijn er talloze opties voor het bestempelen van jouw stazak. Zo kun je een stempel laten maken met je eigen ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfslogo en slogan op de stempel zetten.
 • Hang een klein voorwerp zoals een klein bedeltje aan je stazak. Zo val je op bij je klanten en het is altijd leuk om wat te krijgen. Verkoop je koffie, thee of poeder? Dan kan het misschien interessant zijn om een klein lepeltje of maatschepje aan een touwtje of lintje op te hangen. Dat ziet er erg leuk uit én is ook nog eens super praktisch.

Dit zijn enkele manieren waarop jij je stazak eenvoudig kunt personaliseren. Wees creatief en ga zelf aan de slag!

 

 

Voor- en nadelen zelf gepimpte stazakken

Zelf gepimpte stazakken kennen verschillende voor- en nadelen. Lees deze verschillende voor- en nadelen hieronder.

 

Voordelen
 • Door zelf aan de slag te gaan met het pimpen van je stazak maak je op een simpele manier je stazak uniek zonder dat hier hoge kosten aan zitten. Je kiest zelf wat voor decoratie je gaat gebruiken, waardoor je zelf bepaald hoeveel je kwijt bent.
 • Wij leveren stazakken al vanaf 100 stuks. Zo kun je al vanaf een klein aantal zakken beginnen met het pimpen van je stazak!

 

Nadelen
 • Het kan zijn dat het zelf pimpen van je stazakken erg veel tijd kost. Dit hangt af van de hoeveelheid stazakken die je moet pimpen en de hoeveelheid decoratie die je gebruikt.
 • Een ander nadeel bij zelf gedecoreerde stazakken is dat je kunt kiezen uit standaard maten stazakken. Je kunt niet de precieze afmeting krijgen die je nodig hebt, óf deze moet toevallig tussen de standaard maten vallen.

 

Bedrukte stazakken bij Verpakkingenonline.nl

Ben jij enthousiast geworden over het personaliseren van stazakken? Wij helpen je graag verder! Verpakkingenonline.nl levert onbedrukte stazakken al vanaf 100 stuks en bedrukte stazakken vanaf 2.000 stuks voor een simpele bedrukking en 10.000 stuks een uitgebreidere bedrukking. Weet je nog niet precies wat je wilt, heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Heb je liever direct contact met één van onze medewerkers? Bel even naar +31 (0)85-0765353 en dan helpen wij jou graag verder!

 

Bedrukte stazak Bedrukte stazak

 

 

 

 

Artikel toegevoegd aan winkelwagen